Yayınlanma Tarihi: 07 Eylül 2012 Cuma

Rektörümüz İskilip MYO ve Ganik Şekerleme Fabrikasını Ziyaret Etti

İskilip Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektörümüz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL, akademik ve idari personel ile genel değerlendirmeler yapıldı.

Bu sene ilk defa öğrenci almaya başlayan Mimari Restorasyon Bölümü’ne yapılan yüksek kayıt oranlarına duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. ALKAN, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü’ne ek kontenjan ile öğrenci alımı için YÖK’e başvuruda bulunduklarını, bu başvurunun olumlu değerlendirilmesiyle çok sayıda öğrencimizin bu bölümde eğitim-öğretime başlayacağını beklediklerini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemizde istihdam garantili birçok bölümün açıldığını, bu kapsamda açılan Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü mezunu öğrencilerinin başta ilimiz olmak üzere birçok büyük firmada çalışamaya başlayabileceklerini belirtti.

İskilip Meslek Yüksekokulu ziyaretinin ardından Ganik Şekerleme fabrikasında incelemelerde bulunan Prof. Dr. ALKAN, ilimizin en önemli firmalarından olan Ganik Şekerleme 'nin başarılarından büyük bir gurur duyduğunu belirtti.

Ganik Şekerleme şirketi ortaklarından Ali SARIASLAN, Üniversitemizin ilimize, Meslek Yüksekokulu’nun da ilçemize büyük bir heyecan ve dinamizm kattığını, üniversitenin her geçen gün artan başarılı çalışmalarından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube