Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe

Rektörümüz Çorum Yumurta Üretim Pazarlama A.Ş’ye Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa BİLGİN ile birlikte Çorum Yumurta Üretim Pazarlama A.Ş Yönetim Kuruluna ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Çorum Yumurta A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cahit KARAASLAN, Başkan Yardımcısı Ahmet SEVER, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÇELİK, yine Yönetim Kurulu Üyesi Alper YARIMCA, Genel Müdür Vedat KAPLAN, Satış Müdürü İsmail LAÇİN hazır bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı KARAASLAN görüşmede, birliğin 1986 yılında 13 kişi ile kurulduğu ve şuan itibariyle 130 üyesi bulunduğu söyledi.  Çorum’da 45 tane yumurta işletmesinin olduğunu, bu işletmelerin 40 tanesinin bu işletme çatısı altında bulunduğunu belirten KARAASLAN, haftalık 13 milyon değerindeki üretimin 10 milyonunun bu birliğe ait olduğunu, ihracatın ise %25 olduğunu bildirdi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen KARAASLAN, Üniversite çalışmalarının son yıllarda gözle görülür şekilde bir ivme kazandığını belirterek Rektörümüze çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti ve başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN ise, ilimiz ekonomisine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşları canı gönülden desteklediklerini, bu kapsamda Üniversite bünyesinde kurulan laboratuvarlardan girişimcilerin yararlanabileceğini söyledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube