Yayınlanma Tarihi: 23 Ocak 2013 Çarşamba

Rektörümüzden ÖZ-AK Gıda Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş’ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal KANIK ile birlikte ÖZ-AK Gıda Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖZDOĞAN’a ziyaret gerçekleştirdi.

Görüşmede, itibar, dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerini hedef alarak tam 60 yıldır tüm çaba ve gayretleriyle 1951 yılından beri gıda sektöründe hizmet verdiklerini ifade eden ÖZDOĞAN, ticari geçmişlerinde sektördeki iyi ilişkileriyle anılmaları, ticari başarıları ve yoğun çalışmalarından dolayı bölgede ve ilimizde ticari firmalar tarafından tercih edilen bir şirket haline geldiklerini dile getirdi. 1994 yılından başlamak üzere kurumlar vergisinde ilin ilk sıralamalarında yer aldıklarını belirten ÖZDOĞAN; 1996, 1999 ve 2001 yıllarında ilimiz vergi rekortmeni olduklarını, diğer yıllarda da ilk beş arasına girmeyi başardıklarını söyledi.

Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren ÖZDOĞAN, üniversitenin hem sosyal hem de ekonomik anlamda ilimizin gelişimine büyük katkı sağladığını, üniversite bünyesinde devam eden yoğun çalışmaların somut göstergelerini çeşitli mecralarda takip ettiklerini, bu gelişmelerden dolayı büyük memnuniyet ve sevinç duyduklarını ifade ederek Rektörümüze teşekkürlerini iletti.

Kaliteye ve güvene dayalı hizmet vererek sektöründe sadece ilimizde ve bölgemizde değil, ülkemizde de adından söz ettirmeyi başaran ÖZ-AK Gıda’nın Üniversitemize verdikleri desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Rektörümüz, bundan sonra başarılarının devam edeceğine inancının tam olduğunu belirterek ilimizin daha iyi bir noktaya gelmesi için tüm paydaşlar olarak hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube