Yayınlanma Tarihi: 03 Ocak 2013 Perşembe

Sungurlu MYO Öğrencilerinden YAĞMAKSAN’a Teknik Gezi

Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşan ÇOSİAD Başkan Yardımcısı ve YAĞMAKSAN Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mustafa YAĞLI’nın daveti üzerine Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu İktisadi ve İdari Programlar Bölümü İşletme Yönetimi öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Songül DEMİREL ETÖZ rehberliğinde Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan YAĞMAKSAN Firmasını (Yağlılar Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti) ziyaret ettiler.

Teknik gezide, teorik bilgilerinin iş yaşamında uygulanışını görme şansına erişen öğrencilerimize firmada Fatih YAĞLI ve mühendisler eşlik etti.

Öğrencilerimiz işletmelerde sipariş yöntemleri, fason üretim, iş süreci, kalite güvence ve standartların uygulanması, hata analizlerinin önemi gibi konuları yerinde izlediler. Ayrıca İşletme Yönetimi öğrencileri, büro bölümünde çalışan personelden siparişlerin takibi, satışların muhasebeleştirilmesi, insan kaynakları yönetiminin faaliyetleri konularında sorularına cevap buldular.