Yayınlanma Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri EMITT Fuarı’nda

Üniversitemiz meslek yüksekokulu turizm ve otel işletmeciliği programı öğrencilerinin katılımıyla 24 - 25 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen  EMITT fuarına teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerin sektörü daha yakından tanıması, sektörün gelişimini yerinde incelenmesi ve öğrencilerin mezuniyet sonrası bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Ayhan BAŞÇI, Ahmet AKNAR ve Yusuf ORMANKIRAN eşlik etmiştir.

17’incisi düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT fuarına katılan öğrenciler, sektörden yerli ve yabancı işletmelerin temsilcilerinden gerekli bilgileri yerinde alarak okul sonrası istihdam sorunuyla ilgili bilgi alış verişinde bulundular.