Yayınlanma Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma

ÇESOB Başkanı Yalçın KILIÇ’tan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a Ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın KILIÇ Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik yönlerden ilimize büyük katkı sağlayan bir kurum olarak Üniversitemizin Esnaf ve Sanatkârların kalkınması için yapılacak tüm projelerde üstüne düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu dile getiren Prof. Dr. ALKAN, Çorum’un tüm bileşenleriyle topyekûn bir kalkınma gerçekleştirmesini arzu ettiklerini, bu anlamda Üniversite olarak esnafımızın her zaman her konuda yanında olduklarını ifade etti.

Başkan KILIÇ ise, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği olarak ilimizin kalkınması için üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğinden büyük memnuniyet duyacaklarını dile getirerek Rektörümüze başarılı çalışmalarının devam etmesi dileklerinde bulundu.