Yayınlanma Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma

Rektörümüz Çorum Tabip Odasını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar GÜLER ile birlikte Çorum Tabip Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, kısa bir süre öncesinde Sağlık Bakanlığı ile yapılan ortak kullanım anlaşması sonucunda büyük bir ivme kazanan Tıp Fakültesi hakkında genel durum değerlendirmesi yapan  Rektör Prof. Dr. ALKAN, söz konusu işbirliği konusunda oldukça kısa sürede çok olumlu gelişmeler yaşandığını söyledi. Kısa bir süre öncesine kadar sadece koroner anjiyografi için il dışına gitmek zorunda kalan hastalarımız varken şu an itibariyle hastanemizde 11 açık kalp amaliyatı yapılabilir hale gelindiğini belirten Prof. Dr. ALKAN, benzer şekilde fakültemizin birçok konuda Çorum halkımıza büyük hizmetlere vesile olacağını ifade etti.

Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Ali YILMAZ ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek üniversitedeki gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini ve Çorum Tabip Odası olarak üniversiteye her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini bildirdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube