Yayınlanma Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma

Rektörümüz Oğuzlar Belediye Başkanına Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Oğuzlar Belediye Başkanı Ali UYANIK’ı ziyaret etti. BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal KANIK, YİTDB Öğr. Gör. Hasan BAYLAVLI ve Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER’in de katılımları ile gerçekleşen ziyarette, Üniversitemizin Obruk Barajı çevresinde tahsis edilen 35 dönümlük arazide hayata geçirilecek Su Sporları ve Su Ürünleri Merkezi ile ilgili gelişmeler başta olmak üzere, ilçenin sahip olduğu turizm potansiyelinin üniversite işbirliği ile daha iyi nasıl değerlendirilebileceği konuları ele alındı. Prof. Dr. ALKAN konuşmasında, Su Sporları ve Su Ürünleri Merkezi arazi tahsisinin Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Prof. Dr. Lütfi AKÇA, Bölge Müdürümüz ve Şube Müdürümüzün büyük destek ve katkılarıyla en kısa zamanda sonlanacağını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Ali UYANIK, Belediye olarak üniversiteye her anlamda her türlü desteği vermek istediklerini ve üniversite ile yapılacak işbirliklerinden büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Başkan UYANIK, MYO bünyesinde eğitim faaliyeti veren Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinin bir kısmının Obruk Barajı kıyısında Belediye tarafından hizmete sokulan Sosyal Tesislerde staj yapabileceklerini de sözlerine ekledi. Ziyaret sahada yapılan teknik bir gezi ile sona erdi.