Yayınlanma Tarihi: 07 Ocak 2013 Pazartesi

AK Gençlik Yönetiminden Rektörümüze Ziyaret

Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR ile birlikte Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa BÖCEK, Tanıtım Medya Başkanı Aziz Mustafa KILIÇARSLAN, Yerel Yönetimler Başkanı Ünal YILDIRIM, Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Ramazan BOLAT ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuba TUNA, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Hitit Üniversitesi yerleşkeleri, akademik ve idare yapısı, gelecek hedefleri ile ilgili bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ‘Üniversiteye dolayısıyla Çorum’a çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu çalışmalarda karşılaştığımız güçlükleri çok rahat aşma imkânına sahip olduk. Teknokent ile ilgili süreci çok hızlı işlettik ve kuruluş aşamasına gelindi. Hitit Üniversitesi olarak sadece Çorum merkez ile değil Çorum’un bütünü ile, ilçeleriyle de ilgileniyoruz. Bölgesel şartları lehimize çevirecek her türlü projenin üretilmesine katkı sunuyoruz. Üniversitenin şehir ile bütünleşmesine önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf bir yaklaşımla üniversitenin Çorum’da sürekli gündemde kalmasına çalıştık. Bünyemize kattığımız yeni fakülte, bölüm ve araştırma merkezleri ile Çorum’da ve bölgemizde bilimin liderliğine sahip olmak istiyoruz.’ diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Artan öğrenci sayısı, bilime katkıları ve şehir ile bütünleşmeyi başarabilen bir üniversite olarak Hitit Üniversitesi’nin Çorum için bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Erhan AKAR ise, ‘Gençliğin önünü açmanın, gençliğe yatırım yapmanın ülkenin geleceğine yatırım olduğunun farkındayız ve bu doğrultuda Hitit Üniversitesi’nin yapacağı tüm çalışmalarda destekçisiyiz.’ dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube