Yayınlanma Tarihi: 01 Ekim 2013 Salı

Üniversitemizde “TÜBİTAK Üniversite Bilgi Günleri Etkinliği” Gerçekleştirildi

TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırmalara ve bilim insanlarına çeşitli programları aracılığıyla vermiş olduğu desteklerine ilişkin bilgi vermek amacıyla Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda, 01 Ekim 2013 Salı günü, “TÜBİTAK Üniversite Bilgi Günleri” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Proje Koordinasyon Birimi Başkanı Mehmet Aydınkal’ın açış konuşmasını yaptığı etkinlikte; TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) yetkilileri Uzman Arzu Kepoğlu ve Uzman Safiye Gündoğdu’nun, Ulusal-Akademik Ar-Ge destekleri ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Destek Gurubu’na (SOBAG) ilişkin sunum yaptılar.

SOBAG’a ilişkin yapılan sunum da; proje destek programları, proje başvurularının değerlendirilmeleri ve proje başvurularında nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.