Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Kayserili Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında 24-25 Ekim 2013 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu’nda düzenlenen “Educaturk Kayseri Yükseköğretim Fuarı”na katıldı. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zekeriya Lek ve Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak katıldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, Kayseri’de gerçekleştirilen eğitim fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 31 Ekim – 1 Kasım 2013 tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek.