Yayınlanma Tarihi: 03 Ekim 2013 Perşembe

Geleceğimizi Kitaplarla Koruyalım Kampanyası Başlatıldı

Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü,Sabahattin Zaim Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsani  Değerler Kulübü ve Kırklareli Üniversitesi Aktif Düşünce Kulübü ile birlikte,”Geleceğimizi Kitaplarla Koruyalım” ismi ile bir kitap kampanyası başlattı.Kampanya dahilinde Kitap ihtiyacı olan okullara kitap desteği sağlanacak.Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Semih Kızıldağ yaptığı açıklama da ” Aktif Yaşam Kulübü olarak ilk yıl tek başımıza 3 okula, 2.yıl Bilecik Üniversitesi İnsani Değerler Kulübü ve Kırklareli Üniversitesi Aktif Düşünce Kulübü ile 5 Okula kitap desteğinde bulunduk, bu sene Sabahattin Zaim Üniversitesi  Fotoğrafçılık Kulübü de bu kampanya ya dahil oldu ve hedefimiz daha da büyüdü,kitap ihtiyacı olan okulların bu ihtiyacını karşılamak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.Umarım önceki senelerde olduğu gibi gerçekten ihtiyacı olan okullara kitapları ulaştırabiliriz” dedi.

Sabahattin Zaim Üniversitesi  Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Aslı ÇEÇEN ise“Türkiye’nin farklı şehirlerinden aynı hedef için biraraya gelen,4 Kulübüz.Amacımız herhangi bir sebeple kitaba ulaşamayan öğrencilerin kitapların ve yazarların dünyası ile buluştumak,umarım projemiz amacımına ulaşır” dedi.