Yayınlanma Tarihi: 08 Ekim 2013 Salı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı makamında ziyaret etti. Görüşmeye Rektör Danışmanı Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Salur’da katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen  “Kıyı Suları, Yeraltı Suları ve Yüzeysel Suların Kalitesinin Belirlenmesi Yönetimi“  konulu hizmet içi eğitimi sebebiyle Çorum’da bulunan Prof. Dr. Cumali Kınacı, Çorum ve civarında yapılacak olan Su Yönetimi alanındaki projelerinin Hitit Üniversitesi ile ortaklaşa yapılabileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Üniversite ve Kamu kuruluşlarının ortak proje yapmalarının önemine dikkat çekti. Üniversitemizin tüm eğitim birimlerinin her türlü projede yer alabileceğini belirten Prof. Dr. Alkan,  Üniversitemizin yasal mevzuat çerçevesinde tüm kurumlarla her türlü işbirliğini yapmaya istekli ve hazır olduğunu ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube