Yayınlanma Tarihi: 12 Aralık 2013 Perşembe

Sungurlu MYO’da Emniyet Personeline “İletişim ve Halkla İlişkiler” Semineri Verildi

Sungurlu Meslek Yüksekokulu ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde yapılan program ile Sungurlu ilçesinde görev yapan emniyet personeline iletişim ve halkla ilişkiler konularında seminer verildi.

Seminer, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğretim görevlisi Dr. Onur Dursun tarafından verildi. Düzenlenen seminere, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Osman Ertaş başta olmak üzere Sungurlu’da görev yapan çok sayıda emniyet personeli katıldı.

11 Kasım 2013 tarihinde Sungurlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde iletişim, halkla ilişkiler, polis ve halkla ilişkiler, polisi imajının oluşmasında devrede olan faktörler üzerinde duruldu. Yaklaşık iki saat süren seminerde, polisin halkla ilişkiler sürecinde dikkat etmesi gereken unsurlara değinilerek Türkiye’deki polis imajı hakkında bilgiler sunuldu. Polisin vatandaşla ilişki kurarken dikkat etmesi gereken noktalar hakkında bilgilerin verildiği seminerde polis imajının oluşumunda kitle iletişim araçlarının etkisi vurgulandı.

Polis ve halkla ilişkiler kavramlarının ilişkisi irdelenerek halkla ilişkilerde imaj oluşturmanın önemine vurgu yapılan seminerde imaj oluşturmak, oluşan imajı iyileştirmek, bozulan imajı düzeltmek için takip edilmesi gereken iletişim yöntemleri hakkında bilgiler de verildi. Türkiye’deki polis imajının güncel durumuna değinildikten sonra soru cevap bölümüne geçilerek etkinlik sonlandı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube