Yayınlanma Tarihi: 15 Aralık 2013 Pazar

Rektörümüz Üniversite Sanayi İşbirliği Çerçevesinde Ziyaretlerini Sürdürüyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Üniversite Sanayi İşbirliği çerçevesinde ilimizde gıda sektöründe faaliyet gösteren Özak-Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdoğan’a bir ziyarette bulundu.

Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine değinerek, “Üniversite olarak bizler bilimselliğimizle öne çıkıp sanayicilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve bu işleri yerine getirecek insanı yetiştirmek istiyoruz” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Hitit Üniversitesi olarak ilimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren her sektör ile ikili işbirliği yapmayı arzuladıklarını belirtti. Üniversitemizin Gıda Mühendisliği Bölümü başta olmak üzere İşletme, Muhasebe, Pazarlama vb. bölümleri ile birçok alanda Özak-Gıda A.Ş. ile işbirliği yapabileceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Çorum’daki tüm paydaşlarımızın Üniversitemize sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha da güçlü bir şekilde emin adımlarla bir “Dünya Üniversitesi” olma yolunda ilerlediğini sözlerine ekledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özak-Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdoğan da Üniversitemizin kurulduğu günden itibaren çok dikkatle izlediğini ve son iki yıldır Hitit Üniversitesi’nde yaşanan gelişmelerin tesadüfi olmadığını belirterek, Üniversitemizin şehrimize büyük bir canlılık kattığını ve Üniversitemizde çok önemli çalışmalar yapıldığını açıkladı.  Ülkemizin ve ilimizin gelişimi açısından üniversitelerin yaptığı bilimsel çalışmaların büyük önem arz ettiğini ve bu anlamda Üniversitemizin yapmakta olduğu Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine dikkat çeken Özdoğan, Özak-Gıda A.Ş. olarak Üniversitemizle her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube