Yayınlanma Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe

Rektörümüz Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça’ yı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı, hem şehrimiz, Prof. Dr. Lütfi Akça’ yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Sekreter Yardımcımız Süleyman Akyol, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hasan Baylavlı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Süleyman Altan hazır bulundular.

Üniversitemizin kuzey/güney yerleşkelerinde ve ilçelerimizde yer alan ve üniversitemize kazandırılması talep edilen Bakanlığa ait arazilerin tahsis işlemlerinde Prof. Dr. Akça’ nın büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, verilen bu destek ve katkılardan dolayı üniversitemiz ve ilimiz adına Prof. Dr. Akça’ ya teşekkür etti. Görüşmede üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Rektörümüz, üniversitemizin her geçen büyüdüğünü, ilin tüm dinamikleri ile hep birlikte yapılan çalışmaların sonucunda da üniversitemizin çok daha iyi noktalara geleceğine inandığını ifade etti.

Prof. Dr. Lütfi Akça da, Rektörümüzün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu, kendisinin her zaman her konuda üniversitemize destek vereceklerini belirtti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube