Yayınlanma Tarihi: 02 Aralık 2013 Pazartesi

Üniversitemizde İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Programı Başladı

11 Kasım 2013 tarihinde uzaktan eğitimle başlayan birinci dönem İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Programımız 26 Kasım 2013’te örgün eğitim süreci ile devam etmektedir. Alanlarında deneyimli 2 Profesör, 5 Doçent, 4 Yardımcı Doçent, İşyeri Hekimi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı eğitici kadrosuyla devam eden eğitim programız 12 Aralık 2013’de tamamlanarak ilk mezunlarını verecektir.

Mühendislik Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültelerinin Fizik, Kimya ve Biyoloji bölümü mezunlarının başvurularının alındığı ikinci dönem İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Programımızın yeni dönem kayıtları HİTİTSEM’de başlamıştır. Son kayıt tarihi 15 Aralık 2013 olan İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Programımız 23 Aralık 2013 tarihinde başlayacaktır.