Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2013 Pazar

Rektörümüz TRT Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner de hazır bulundu.

Üniversitemizin koordine edeceği, ilimiz ev sahipliğinde; Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve TSO işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “12. Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası”nda ülkemizi ve ilimizi etkin bir şekilde tanıtmak istediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  ata sporumuz olan güreşin büyük bir tecrübeye sahip olan ilimizde yapılacak olmasını çok önemsediklerini belirterek ilimiz/üniversitemiz için büyük bir önem arz eden Şampiyonanın, güreş sporunun gelecek nesillere aktarılmasında da büyük bir rol oynayacağını ifade etti.

TRT’nin, bünyesinde yer alan radyo ve Tv kanalları aracılığı ile gerek ülkemizde gerekse dünyada çok etkin bir yayıncılık yaparak büyük kitlelere hitap ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası”nın tüm dünyada en etkin bir şekilde takip edilmesi açısından TRT’den destek beklediklerini dile getirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ayrıca ÖSS tercih döneminde TRT’de yayınlanan “Rektörler Anlatıyor” isimli programın sınav öncesi aday ve velilere yol gösterdiğini, bu program vesilesi ile üniversitelerin kendilerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı verdiklerinden dolayı TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de,  böyle bir etkinliğin ülkemizde yapılacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu ve bu etkinliğin geniş kitlelere duyurulmasına TRT olarak destek vereceklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube