Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2013 Çarşamba

TSE Belgelendirme Merkezi Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz ile TSE arasında yapılan protokol kapsamının genişletilerek iki kurum arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine ilişkin konuların ele alındığı görüşmede öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenecek eğitimler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette TSE Sektör Belgelendirme Grup Başkanı Fatih Çetin, Çorum Belgelendirme Müdürü Arslan Karaköse ve Çorum Belgelendirme Müdür Vekili İmran Güler hazır bulundular.

Hitit Üniversitesi ile TSE’nin pek çok ortak çalışmaya ve projeye imza atmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden TSE Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar, iki kurum arasındaki işbirliklerinin daha da artacağına inandığını belirtti.