Yayınlanma Tarihi: 30 Aralık 2013 Pazartesi

Rektörümüz Dalyan Makina’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Üniversite Sanayi İşbirliği çerçevesinde Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cihat Savsar ile birlikte Dalyan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Dalyan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Dalyan ve Ahmet Volkan Dalyan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalyan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Dalyan, Dalyan Makina’nın hizmet verdiği kişi ve kuruluşlara katkıda bulunmak amacıyla, ilgili yenilikleri izleyerek öğrenerek ihtiyaç ve beklentilere uygun ürünlerle daha iyi hizmeti geliştirmeyi amaç edindiklerini belirtti. Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen başarılı çalışmaları takip ettiklerini, bu gelişmelerden dolayı büyük memnuniyet ve sevinç duyduklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür eden Dalyan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Dalyan, kurumların gelişimi açısından üniversitelerin yaptığı bilimsel çalışmaların büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek Dalyan Makine olarak Üniversite-Sanayi işbirliğini çok önemsediklerini belirtti.

Hitit Üniversitesi olarak ilimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren her sektör ile ikili işbirliği yapmayı çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kurumlar arasında gerçekleşecek işbirliğinin hem Üniversitemizin hem de sanayimizin gelişmesinde ve güçlenmesinde çok önemli bir rol oynayacağını belirtti. Üniversitemize kazandırılan Teknokent ve Merkez Laboratuvarı hakkında da bilgiler vererek bu kuruluşların Üniversitemize ve şehrimize büyük katkı sağlayacağını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizde/bölgemizde Üniversite-Sanayi işbirliğinin daha da gelişmesi yönünde Hitit Üniversitesi olarak büyük bir gayret gösterdiklerini ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube