Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2013 Pazar

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Öğrenim Birimi’nden Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çorum Öğrenim Birim Sorumlusu Serpil Çetin ile Birim gönüllülerinden Saliha Kılıç ve Utku Kaya Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler. 

Ülke genelinde 37 ilde 10 Eğitim Parkı, 44 Öğrenim Birimi, 3 İl Temsilciliği ve 24 Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi olmak üzere 81 etkinlik noktasında her yıl sayıları 10.000’i bulan gönüllüler aracılığıyla 165.000 çocuğa eğitim desteği verdiklerini ifade eden TEGV Çorum Öğrenim Birim Sorumlusu Serpil Çetin, 2006 yılından bu yana uygulanan “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Sivil Toplum Çalışmalarının TEGV işbirliği ile gerçekleştirilmesi adına 40 üniversite ile ortak çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Üniversitemizde de benzer derslerin verilmesinin yararlı olacağını belirten Serpil Çetin, Hitit Üniversitesi’nin son dönemlerde yapmış olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek Üniversitemiz öğrencilerini vakfın gönüllü çalışmalarına katılmalarını beklediğini sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Hitit Üniversitesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütmekten son derece mutlu olduklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı TEGV Çorum Öğrenim Birimi’ne teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube