Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2013 Pazar

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü’nden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Sefa Üzbey ve kulüp üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Tiyatro Kulübü’nün faaliyetleri hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. Sefa Üzbey, 30 Aralık 2013 Pazartesi günü Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda sahneye koyacakları “Otogargara” adlı oyuna Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı davet etti. Ayrıca Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Üniversitemiz Tiyatro Kulübü işbirliğiyle ilimizdeki ortaöğretim okullarında tiyatro oyunları sahneleyeceklerini belirten Üzbey, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Üniversitemizde 70’i aşkın öğrenci kulübü olduğunun altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, kulüp faaliyetlerini Hitit Üniversitesi olarak çok önemsediklerini ve öğrencilerimizin gerçekleştireceği etkinliklere desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı. Kulüplerin gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerle Üniversitemizin tanınırlığının her geçen gün arttığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılan bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm kulüp üyelerine teşekkür etti.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube