Yayınlanma Tarihi: 10 Şubat 2013 Pazar

MEVLANA Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğüne Doç.Dr. Abdurrahman ASAN Atandı

Yükseköğretim Kurulu’nca hazırlanan, yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren Yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimine ilişkin usul ve esasları düzenleyen “MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMINA İLİŞKİN YÖNETMELİK” Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bu kapsamda Mevlana Değişim Programı kurum koordinasyon faaliyetlerini Üniversitemiz adına yürütülmesinden sorumlu olacak olan Kurum Koordinatörülüğüne Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Abdurrahman ASAN atandı.

Mevlana Değişim Programı; yurtiçi yükseköğretim kurumlarının yurt dışında eğitim veren ve Yükseköğretim Kurulu tarafından diploma denklikleri tanınan yurt dışındaki üniversiteler ile protokol yapmak suretiyle bu program kapsamında ortak faaliyetler ve programlar gerçekleştirme konusunda işbirliği yapma imkanı sağlamaktadır.

İlgili yönetmelik için tıklayınız.