Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2013 Çarşamba

Rektörümüz Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan ALBAYRAK'ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN KYK Genel Müdürü Hasan ALBAYRAK'ı makamında ziyaret etti. İnşaatı kısa bir süre içerisinde tamamlanan yeni yurdun önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, öğrencilerimize sağladığı gerek yurt gerekse de burs imkânları için Üniversitemiz adına tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Üniversitemizin sadece merkezdeki değil ilçelerimizdeki birimlerinde de yükseköğretim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirten Prof. Dr. ALKAN, bunun bir sonucu olarak ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında olumlu gelişmeler yaşandığını, öğrenci sayısının artması için kendilerinin yaptığı çalışmalara ek olarak öğrencilere sunulacak yurt imkânlarının da oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Sungurlu'da Kaymakamlık ve Belediye ile yapılan çalışmaların sonucunda Meslek Yüksekokulu yerleşke arazisi tahsis işlemlerinin hızla tamamlanmasıyla bir master plan hazırladıklarını söyleyen Prof. Dr. ALKAN, planda yurt için de yer ayrıldığını ve buraya KYK'nın yurt yapmasını talep ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan ALBAYRAK ise konuyla yakından alakadar olacağını belirterek Rektörümüze çalışmalarında başarı dileklerini sundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube