Yayınlanma Tarihi: 14 Şubat 2013 Perşembe

Hitit Üniversitesi Tanıtım Etkinliklerine Başladı

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Üniversitemiz Yozgat’ta,  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri”ne başladı.

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, Araş. Gör. M. Tolgahan HAKAN, Araş.Gör. Lokman KAPAN,  Araş. Gör. Hilal BOZKURT ve Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Kadir GÜNKURUSU’nun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, Yozgat ili merkezinde yer alan yedi lisede gerçekleştirildi.

Etkinlikte Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Hitit Üniversitesinde öğrenci olmak anlatıldı. Etkinlikler öğrencilere yapılan sunum ve sonrasında soru ve cevap şeklinde gerçekleşti. Ekinliklere katılan öğrenciler, gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler Üniversitemizi kendilerine yakın hissettiklerini ve Hitit Üniversitesinin iyi bir Üniversite olduğunu  yönünde düşüncelerini belirterek, Üniversitemizin yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz öğretim görevlileri, organizasyonun çok verimli geçtiğini ve Üniversitemizi tercih yapacak öğrencilere büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, Üniversitemizin bir sonraki tanıtım etkinliğinin Amasya ile devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube