Yayınlanma Tarihi: 15 Şubat 2013 Cuma

Rektörümüzden Kurum Müdürlerine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, SGK İl Müdürü Duran CESUR, Tarım İl  Müdürü Erkan Elfaz ERMİŞ ve Türk Telekom İl Müdürü Abdulkadir ALPERGÜN’ü makamlarında ziyaret etti.

Rektörümüzü Prof. Dr. ALKAN, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Duran CESUR’u ziyaretinde  kurumun önemine değinerek, sosyal devlet olma yolunda çok önemli adımlar atıldığını, bütün sistemlerin teknolojik ortamlarda takip edildiğini ve bunların ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını vurguladı. 

SGK Müdürü CESUR’da Üniversitenin iş yoğunluğunun çok fazla olduğunu, yapılan  çalışmaların memnuniyet verici olduğunu her ortamda üniversite ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Tarım İl Müdürü Erkan Elfaz ERMİŞ’e makamında gerçekleştirdiği ziyaretinde de, daha önce Gıda Mühendisliği öğrencilerimizin denetlemelere katılımları için İl Müdürlüğüne teklif de bulunulduğunu ve bu teklifin olumlu karşılanarak Gıda Mühendisliği öğrencilerimizin denetlemelere katılarak teori ile pratiği birleştirmeleri açısından bu gelişmelerin çok önemli olduğunu ve her alanda Çorum’a, Çorumluya kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirterek, Üniversitemize verdiği desteklerden dolayı ERMİŞ’e teşekkür etti.

Tarım İl Müdürü Erkan Elfaz ERMİŞ’te Üniversite ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile  getirerek Üniversitemizin gerçekleştirdiği değerli çalışmalardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür etti.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Türk Telekom İl Müdürü Abdulkadir  ALPERGÜN’ü ziyaret etti. Ziyaretinde Üniversitemizin Uzaktan Eğitime geçmesi için altyapı çalışmalarını birlikte oluşturarak, Üniversitemize önemli bir hizmet sunmak istediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Telekom Müdürlüğünün Üniversitemize vermiş olduğu desteklerin, bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

Türk Telekom İl Müdürü Abdulkadir ALPERGÜN’de üzerlerine düşen her konuda  Üniversitemiz için desteğe hazır olduklarını belirtti. İkili görüşmede ayrıca telekonferans sistemi ile Bölge Müdürü Ünal SADE, Ticari Faaliyetler Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Şahinkaya ve Teknik Operasyonlar Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İNALA bağlanarak canlı sohbet ortamı sağlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Türk Telekom Bölge Müdürü Ünal SADE’ye ve ekibine Üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Bölge Müdürü Ünal SADE’de Üniversitemiz çalışmalarını yakından takip ettiğini ve hızla gelişen bir Üniversite olduğumuzu ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ı Samsun’a davet etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube