Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2013 Pazartesi

Öğr. Gör. İlknur KILIÇ Buharaevler Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Seminer Verdi

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. İlknur KILIÇ tarafından, Buharaevler Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine ‘Nezaket ve Sosyal Davranış Kuralları’ konulu seminer verildi.

Öğr. Gör. İlknur KILIÇ konuşmalarında özel, sosyal, kurumsal veya kamusal (resmi)  alanda yaşamakta olan insan, özel alanda ailesinin kurallarına, sosyal alanda toplumsal kurallara (örf ve adetler), kamusal ya da kurumsal alanda da örgütün normlarına ve kurallarına uymak ve uygun davranmak durumunda olduğunu açıkladı. Öğr. Gör. KILIÇ konuşmalarına sosyal yaşamın, davranışsal olarak insan ilişkilerinden oluşan toplumsal bir sistem olduğunu belirterek, sosyal yaşamda insan ilişkileri ve sosyal etkinliklerin saygı, görgü ve nezaket kurallarına dayandığını dile getirdi. Yoğun öğrenci katılımının gözlendiği seminer, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.