Üniversitemizde, “TÜBİTAK ve AB Projeleri Uygulamalı Eğitimi” Gerçekleştirildi

18 Şubat 13

Üniversitemizde, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri Uygulamalı Eğitiminin ilk aşaması 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi. Hitit Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Üniversitemizin farklı yükseköğretim kurumlarından öğretim üyeleri katıldı.

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden Doç. Dr. Hakan HOCAOĞLU koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seyhan FIRAT tarafından Avrupa Birliği Projeleri, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Erhan BALCI tarafından ise TÜBİTAK Projeleri hakkında; proje türlerinin tanıtımı, proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar, projelerde idari ve mali hususlar konularında bilgilendirme yapıldı. Projenin ikinci aşaması 2-4 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Üniversitemizde, “TÜBİTAK ve AB Projeleri Uygulamalı Eğitimi” Gerçekleştirildi