Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2013 Salı

Rektörümüzden İİBF’ye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN birim ziyaretleri çerçevesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Ziyarette, her zaman daha iyi imkânlar sunma çabası içerisinde olduklarını ifade eden Rektörümüz, akademik ve idari personelimizin taleplerini dinledi.

Üniversitemiz öğretim elemanlarıyla zaman zaman görüşmeler gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında ve istişarede bulunmayı çok önemsediğini belirten Prof. Dr. ALKAN, personelin teknik donanım ihtiyacı ve fiziki mekan sıkıntılarının giderilmesi noktasında ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret ettiklerini vurguladı. Rektörümüz yeni yapılacak kampüs alanında inşaatı ilk olarak başlanan birimler arasında İİBF binasının olacağını da sözlerine ekledi.