Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2013 Pazartesi

Ahlatcı Otomotivden Meslek Yüksekokulumuza Teknik Parça Desteği

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın girişimleri ile Ahlatcı Otomotiv tarafından Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Otomotiv Atölyesine, öğrencilerimizin eğitiminde kullanılması amacı ile iki adet motor desteği sağlanmıştır.

Üniversitemize yapılan katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN adına,  Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ tarafından, AHLATCI Otomotiv Satış Müdürü Abdullah ÇOBAN’a plaket taktim edilmiştir.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Üniversitemize yaptıkları katkılardan dolayı Ahlatçı Otomotive teşekkür ederek, Üniversitemize yapılan bu katkılarının devamını beklediklerini dile getirdi.

AHLATCI Otomotiv Satış Müdürü Abdullah ÇOBAN da, Üniversitemize yaptıkları bu katkılarının, artarak devam edeceğini ve her zaman Üniversitenin yanında olduklarını belirtti.

Bölüm hocalarımız Öğr. Gör. Seyfi POLAT ve Öğr. Gör. Derviş EROL, yapılan bu teknik malzeme desteğinin öğrencilerin eğitimlerinde yeni nesil teknolojiyi yakından takip edebilmelerine büyük katkı sağlayacağını belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube