Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Ordu İle Devam Etti

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile Üniversitemiz Ordu’da,  “Üniversite Tanıtım Etkinlikleri”ne devam etti.

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hakan GÜNGÜNEŞ, Doç. Dr. Muammer CENGİL, Yrd. Doç. Dr. Nihal TÜZÜN, Öğr.Gör. Çiğdem Dönmez GÜNGÜNEŞ ve Araş. Gör. Gülay YILMAZEL’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, Ordu ili merkezinde yer alan 6 lisede gerçekleştirildi.

Etkinlikte Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Hitit Üniversitesinde öğrenci olmak anlatıldı. Etkinlikler katılımcı öğrencilere yapılan sunum ve sonrasında soru ve cevap şeklinde gerçekleşti. Yoğun bir öğrenci katılımının gözlendiği ekinliklerde; öğrenciler, gerçekleştirilen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemize teşekkür ettiler.

Etkinlikte görevli Üniversitemiz öğretim görevlileri gerçekleştirilen tanıtım etkinliklerinin, Üniversitemize ve katılımcı öğrencilerimize önemli bir katkı sağladığını belirterek, Üniversitemizin bir sonraki tanıtım etkinliğinin İzmir ile devam edeceğini belirttiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube