Yayınlanma Tarihi: 05 Şubat 2013 Salı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket ERZEN, Başkan Yardımcısı Sadık ÖRGEL, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan GÜÇLÜ, Murat ÖZÜLKE, Bülent ÖZKALELİ, Çorum Gazetesi sahibi Selahattin EZER ve Kent Haber Gazetesi sahibi Birkan DEMİRCİ Rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundular.

ERZEN, Üniversitemizin her platformda olduğu gibi basınla da iç içe ve uyumlu çalıştığını, Rektörümüzün şehri bilen, tanıyan birisi olması sebebiyle çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüttüğünü ve kampüsle ilgili hızlı bir gelişme kaydedildiğini ifade etti. Üniversitemiz öğretim elemanlarının branşlarına göre Çorum basınında makale, yayın ve yorum şeklinde yazılarının yer almasını istediklerini söyleyen ERZEN, ‘Biz basın olarak aynı basınız, aynı kişileriz ancak bir iki yıldır üniversite ile basının iç içe sıcak bir çalışma içerisinde.’ diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN ise, her zaman her konuda olumlu yaklaşım gösteren basın mensuplarımızın Üniversitemize her konuda destek veren bir paydaşımız olduğunu, kendilerinden gelecek talepleri imkânları dahilinde her zaman karşılamaya çalışacaklarını ifade etti. Rektörümüz, üniversite ile şehrin iç içe olmasını çok önemsediklerini, üniversitenin şehre canlılık kattığını, kendilerinin ahilik kültüründen geldiğini, bu yüzden ilimize hizmet etmeyi bir borç olarak kabul ettiklerini sözlerine ekledi.

‘Hepimiz aynı amaca hizmet etmeye çalışıyoruz, bu şehri daha ileri noktaya nasıl götürebiliriz gayreti içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.’ diyen Prof. Dr. ALKAN, birlikte daha güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube