Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ŞB. MD. Ahmet ORUÇ' tan Rektörümüze Ziyaret

05 Şubat 13

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet ORUÇ Rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundular.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ORUÇ yeni rektörlük binası için Rektörümüze hayırlı olsun dileklerini ileterek fikir alışverişinde bulundu.

ORUÇ Çorum'un güvenli bir il olduğunu üniversite öğrencileri ile halkın iç içe  yaşarak sosyal ve kültürel bir bütünlük sağladıklarını, üniversitenin hızla gelişen ve tercih edilen bir konuma geldiğini ifade ederek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, emniyet mensuplarımızın gece gündüz demeden ilimizin huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını bu sebepten dolayı öğrencilerimiz tarafından üniversitemizi tercih etme noktasında hiç bir tereddüde düşmeden kolaylıkla tercih ettiklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet ORUÇ' tan Rektörümüze Ziyaret