Yayınlanma Tarihi: 06 Şubat 2013 Çarşamba

Üniversitemiz AKUT Öğrenci Kulübünden Sevgi Evlerine Ziyaret

AKUT Kulübü Öğrencileri Çorum Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdunda ki öğrencileri yine yalnız bırakmadı. Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette eşsiz anlar yaşandı. AKUT ve Yetiştirme Yurdu Öğrencilerinin birlikte pasta kesmesiyle başlayan program bol kahkahalı sohbet ile devam etti. Tek tek bütün öğrencilerle ilgilenen AKUT Gönüllüleri bütün öğrenci arkadaşlarla kaynaştılar. Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Özlem KAYA ve Kulüp Başkanı Ahmet AYDIN yurt yönetimiyle bundan sonra ne tür faaliyetlerde bulunabilecekleri hakkında konuştular. Ortak faaliyetleri artırmak istediğini dile getiren AYDIN yurt yönetiminden tavsiyeleri aldı. Kulüp Başkanı AKUT Kulübü olarak ziyaretleri daha sık yapacaklarını dile getirdi. Günün anısına çekilen toplu fotoğraftan sonra program sona erdi.

Hitit Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu hız kesmeden tanıtım faaliyetlerine devam eden, AKUT Öğrenci Topluluğu tanıtım faaliyetleri çerçevesinde 17-21.12.2012 tarihleri arasında stant çalışmasına yer verdi. Fakülte ve yüksekokullarda açılan stantlar ile Hitit Üniversitesi Öğrencilerine AKUT hakkında bilgi verildi. Yoğun ilgiyle karşılaşan AKUT gönüllüleri bu ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Tanıtım faaliyetlerinde ki amacın tüm Hitit Üniversitesi Öğrencilerine ulaşmak olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet AYDIN; faaliyetlerine bahar döneminde ağırlık vereceğini kaydetti.