Yayınlanma Tarihi: 06 Şubat 2013 Çarşamba

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikaları İİBF’de Dağıtıldı

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, HALKBANK ve KOSGEB Çorum İl Hizmet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttükleri “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifikaları İİBF konferans salonunda düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.

Sertifika törenine HALKBANK Genel Müdür Yrd. Taner AKSEL, KOSGEB Çorum İl Hizmet Müdürü Ahmet DURSUNOĞLU, İİBF Dekanı Prof.Dr. Recai ÇINAR, Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Eşref Savaş BAŞCI, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Fakülte Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Ömür DEMİRER’in yanı sıra çok sayıda banka yönetici ve yardımcıları, KOSGEB uzman ve çalışanları, İİBF öğretim üyeleri ve öğrencileri ile kadın girişimciler katılmıştır.

Üniversitemiz ile birlikte ülke çapında girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını hedefleyen KOSGEB ve HALKBANK’ın işbirliği ile gerçekleştirilen bu eğitimde, 25 kişi sertifika almaya hak kazanmıştır. Kasım ayı içinde tamamlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile katılımcılar toplamda 70 saatlik yoğun bir eğitim almışlardır. Eğitimde girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, iş fikri geliştirme ile ilgili yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazarlama planı gibi konuları uygulamalı olarak aktarılmıştır.

 İİBF Dekanı Sayın Prof. Dr. Recai ÇINAR, bu organizasyonun fakültelerinde yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek belgeyi alan kursiyerlerin başarılı girişimler yapacaklarına olan inancının tam olduğunu belirtmiştir. Sayın DURSUNOĞLU Girişimcilik kültürü, KOSGEB destekleri ve süreçleri, Sayın AKSEL de HALKBANK’ ın  kredileri  ve işbirlikleri hakkında bilgi vererek kursiyerleri tebrik etmişlerdir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube