Yayınlanma Tarihi: 08 Şubat 2013 Cuma

TGF Merkez Hakem Teknik Toplantısı Üniversitemizde Gerçekleştirildi

TGF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. İbrahim CİCOĞLU, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim EGER, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, Hakem Gözlemcileri Kurulu Üyesi Musa ARIK ve beraberinde ki faklı bölgelerden gelen uluslararası ve milli hakemlerden oluşan heyet, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'ı makamında ziyaret ettiler.

Greko Romen güreş gençler grup müsabakaları için ilimize gelen Merkez Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. İbrahim CİCİOĞLU ve beraberinde ki hakem heyeti, Üniversitemizde verilen kahvaltı sonrasında "Hakem Teknik Toplantısı" gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN "Hakem Teknik Toplantısı"nın Çorum'da ve bu bağlamda Üniversitemizde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti ve Ülkemiz hakemlerinin dünyada önemli bir yer edindiğini vurgulayarak, güreşin toplumumuzdaki yerine ve önemine değindi. Ayrıca güreş sporunun kültürel değerine de dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, gerçekleştirdiği açış konuşması sonrasında TGF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Doç. Dr. İbrahim CİCOĞLU'na Hitit Üniversitesi şilt takdim etti.

 

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube