Yayınlanma Tarihi: 09 Şubat 2013 Cumartesi

Rektörümüz İskilip'te Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN İskilip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İskilip Kaymakamı Mehmet YILMAZ'ı makamında ziyaret eden Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemizin sadece il merkezinde değil, ilçelerimizde de yükseköğretim faaliyetlerine önem verdiklerini, ilçelerin sahip olduğu potansiyellere de bakarak yeni programlar açtıklarını ifade etti. Bu kapsamda İskilip’te Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programını açtıklarını ve bu sene öğrenci alımı için başvuruda bulunulacağını ifade etti. İskilip Kaymakamı YILMAZ, İskilip İlçesindeki İskilip Meslek Yüksek Okulu'nun ilçeye yapmış olduğu katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmaları paylaştı.

Bu ziyaret sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN,  İskilip Belediye Başkanı Mehmet Numan SEZER’i makamında ziyaret etti. SEZER, Hitit Üniversitesinde yaşanan olumlu gelişmelerden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek Rektörümüze ve tüm üniversite mensuplarına teşekkür etti. Başkan SEZER, restore ettikleri tarihi bir konağı Üniversitemize tahsis edebileceklerini belirtti. Rektör Prof.Dr. ALKAN, Belediye Başkanının Üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, tahsis edilmesi düşünülen konağın üniversitemize büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti. Ziyaretin ardından, tarihi konakta incelemelerde bulunuldu.

Ziyaretler kapsamında, İskilip Meslek Yüksek Okulunu da ziyaret eden Rektör Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, İskilip Meslek Yüksekokulu öğretim elamanları ve personeli ile görüştü. Sonrasında da Meslek Yüksekokulunda yer alan öğrenci sergisini ziyaret etti.

Rektör Prof.Dr. ALKAN, ziyaretler kapsamında son olarak İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet USLU’yu ziyaret etti. Başkan USLU, Üniversitenin tüm ilimiz için son derece önemli olduğunu, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. İskilip ilçesinin ihtiyaç duyduğu bazı alanlarda üniversite ile işbirliklerine gidilerek, ortak çalışmalar yapılabileceğini, kendilerinin de bu konularda her zaman destek vereceklerini belirtti.  Oda ziyaretinde İskilip Belediye Başkanı Mehmet Numan SEZER, ÇESOB Başkanı Yalçın KILIÇ, İskilip Şöförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman UYSAL, İskilip Marangozlar Odası Başkanı Mehmet Keskin, İskilip Tarımını Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Osman ÇAKIR ile diğer Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube