Kredi ve Yurtlar Samsun Bölge Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

14 Mart 13

Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürüİsmail KASAPOĞLU ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Hitit Öğrenci Yurdu Müdürü Erol KAVUNCU, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail KASAPOĞLU, Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından Nisan ayı içerisinde yapılacak olan “Farkındalık Semineri”neRektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a davetlerini ilettiği ziyarette, merkez ve Sungurlu ilçemizde 2014 yılında yapımına başlanacak olan yurtlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, nitelikli altyapı ve eğitimli personelimizle öğrencilerimize en iyi imkanları sunmak için çaba gösterdiklerini ifade ederek, yapılacak olan modern yurtlar sayesinde, öğrencilerimizin daha iyi ve kaliteli bir hayat geçireceklerini belirtti.

Kredi ve Yurtlar Samsun Bölge Müdüründen Rektörümüze Ziyaret
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü