Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2013 Salı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı

Bölge Üniversiteleri Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı.

İlki Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılan toplantı; Kırşehir Ahi Evran, Yozgat Bozok, Çankırı Karatekin, Kırıkkale, Samsun On Dokuz Mayıs, Kastamonu, Sinop, Ordu, Tokat Gazi Osman Paşa ve Giresun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlarının katılımları ile gerçekleşti.

Toplantı öncesi Hitit Üniversitesi Merkez Kütüphanesi gezildi ve sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN makamında ziyaret edildi. Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN Üniversite kütüphanelerinin bilimsel araştırmalar için önemine değinerek böyle bir toplantının Üniversitemizde yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bölge Üniversiteleri Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısında, üniversite kütüphanelerinin karşılaştıkları veya karşılaşabilecekleri sorunlar dile getirilerek, sorunların çözümü için bilgi paylaşımı, işbirliği ve koordinasyon yapılması konusunda ortak görüş benimsendi.

Toplantıya katılan Bölge Üniversiteleri Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları, Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının çok verimli geçtiğini, bu tür toplantıların diğer Bölge Üniversitelerinde de periyodik aralıklarla yapılmasının faydalı olacağını belirterek, Üniversitemizin ev sahipliğinden çok memnun olduklarını ifade ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube