Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2013 Salı

Meslek Yüksekokulumuzda” RUH SAĞLIĞI VE BOZUKLUKLARI” konulu konferans düzenlendi

19 Mart 2013 Salı günü saat 14:15’te Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Hitit Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi psikologlarından sayın Elvan ŞARLI tarafından ” RUH SAĞLIĞI VE BOZUKLUKLARI” konulu konferans verilmiştir. Konferansa akademik ve idari personelle birlikte çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nevzat  KOÇAK’ın takdim konuşmasından sonra Psikolog Elvan ŞARLI tarafından Ruh  sağlığını etkileyen faktörler ve psikolojik bozukluklar hakkında bilgi verildi. Günümüzde karşılaşılan psikolojik rahatsızlıklara gerçek örnekler veren ŞARLI ruh sağlığı ile ilgili problemlerin de diğer hastalıklardan farklı olmadığını bu nedenle nasıl diğer fiziksel rahatsızlıklarımızda tıbbi yardım alıyorsak ruhsal sorunlarımızda da mutlaka bir danışmana başvurulması gerektiğinin altını çizdi.

Program Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cemal ÇEVİKLİ’nin, Psikolog Elvan ŞARLI’ya katılımlarından dolayı teşekkür belgesi sunumu ile sona erdi