Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2013 Çarşamba

Üniversitemiz Atıl Uzelgün Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin temsilcileri ile birlikte Atıl Uzelgün Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

İçten yapılan selamlama ve sonrasında birebir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette  Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, büyüklerimiz bizlerin başımızın tacı, her zaman onların düşüncelerine ve fikirlerine ihtiyacımız var diyerek ziyarete eşlik eden öğrencilerimizi büyüklerimize tanıttı. Bu öğrencilerimiz, Üniversitemizin çok farklı alanlarında etkinlik, söyleşi vb. tüm faaliyetlerinde gönüllü olarak görev alan öğrencilerimiz olduğunu ve bugünde siz büyüklerimiz için öğrencilerimizin hep bir araya geldiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, bizlere eşlik ederek bu vesile ile siz; dedelerini, amcalarını, büyükannelerini, teyzelerini görmekten öğrencilerimizin büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Büyüklerimizin dua, öğüt ve yaşama tecrübelerine her zaman ihtiyacımız olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, “yaşta bir görev teslimi” sizlere yaptığınız hizmetler için gönülden tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım, bizler Üniversite olarak her türlü destek konusunda sizlerin yanınızdayız, sizleri de Üniversitemizde görmek bizlere büyük mutluluk verecektir diyerek Üniversitemizin; hepimizin üniversitesi, Çorum’umuzun üniversitesi olduğunu belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin temsilcileri ve değerli büyüklerimiz arasında samimi bir ortamda, sıcak sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyaretten büyüklerimizin çok mutlu olduğu gözlendi. Büyüklerimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti sıcak bakışları ve tatlı sözleri ile dile getirip, ziyarete katılan herkese dua ve beraberinde teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN öğrencilerimize; hepimiz büyüklerimizin hayat tecrübesini aldık, hepimiz büyüklerimizin duasını aldık diyerek bu değerlerimizi unutmamız gerektiğini ve sık sık bu vb. ziyaretlerin gerçekleştirilmesinin her iki tarafa da büyük yarar sağlayacağını açıkladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube