Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2013 Perşembe

Üniversitemizde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Sertifikaları Törenle Dağıtıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan 80 kişiye Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikaları Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda yapılan törende dağıtıldı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifikasını alan öğrenciler Türkiye'nin her yerinde ve istedikleri bir tarih de iş kurduktan sonra 2 yıl içinde başvurdukları ilin KOSGEB İl Müdürlüğüne müracaat ederek 30 bin TL'ye kadar hibe alabileceklerdir. Ayrıca ilk 1 yıl için her ay işletme giderlerinin aynı destekten karşılanabileceği gibi sabit yatırım desteği ile de geri ödemeli destekten yararlanabileceklerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, MYO Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, KOSGEB İl Müdürü Vekili Gökhan YÜRÜRER, HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞCI, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İİBF Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ömür DEMİRER, MYO Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. S. Öznur SAKINÇ ve sertifika almaya hak kazanan toplam 80 öğrencinin katıldığı sertifika dağıtım töreninde, öğrencilerimize başarı dileklerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN belge almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederek sertifikalarını verdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube