Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi

Rektörümüz MoneMedikal’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencilerinin, imzalanan işbirliği protokolü kapsamında haftada bir gün uygulama eğitimi aldığı MoneMedikal firmasına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize sektörle birleşme fırsatı verilmesi gerektiğini ve Üniversite olarak sektörle öğrencilerimizi bir araya getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemizle MoneMedikal arasında yapılan bu işbirliğinin son derece önemli olduğunu belirterek, bu işbirliğinin öğrencilerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Konuşmalarına, gücümüz yettiğince herkesi üniversitemize davet ettiklerini ve Üniversitemizin hepimizin üniversitesi olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN, yapılan bu ortak projelerle, bu güç birliği ile Üniversitemiz daha da güzel yerlere gelecek, daha da güçlenecektir dedi ve Üniversitemiz öğrencilerinin eğitimlerine sağladıkları bu katkı nedeni ile MoneMedikal yetkililerine teşekkür etti.

Öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerini yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak amacı ile yapılan ziyarette MoneMedikal Genel Müdürü Fatih GÖKGÖZ, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan ŞAMLI ve Satış ve Pazarlama Direktörü Uğur GÜVELİ de, herhangi bir projede veya sektörde görev alan öğrencilerin daha donanımlı olduğunu, Üniversitemizin Çorum’a katma değerinin çok fazla olduğunu belirttiler ve Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a hitaben, sizin özverili çalışmalarınızla bu oran daha artacak, geriye dönüp baktığımızda sizin değerli çalışmalarınız sayesinde hızlı bir ivme ile çok yol katettiğimizi görüyoruz şeklinde açıklamalarda bulunarak teşekkür ettiler.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF’in firmanın üretim atölyelerini incelemeleri ve uygulama eğitimi alan Üniversitemiz öğrencileri ile görüşmeleriyle tamamlandı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube