Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2013 Pazartesi

Rektörümüz, Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübüyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulüp öğrencileri, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve kulüp danışmanı Doç. Dr. Cemil HAKYEMEZ eşliliğinde, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin kulüp olarak yaptığı faaliyetlere ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunduğu ziyarette, Üniversitemizin ev sahipliğinde 25-26-27 Nisan 2013 tarihleri üzerinde gerçekleştirilecek olan “1. Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi”ne ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Mekanların yaşamsal kalitemizi artırmakla beraber her geçen gün değişen bir dünyada yaşadığımızı ve artık fiziki mekanlardan çok içerisinde yapılanların önem arz ettiğini ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkanlarla bilgiye öğrencilerimizin her yerden ulaşılabildiğini açıklayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN,  internet ve beraberinde zaman ve mekan sınırının aşıldığı günümüz dünyasında, öğrencilerimize teorik bilginin uygulamaya dönüşmesi gerektiğini ve bu anlamda öğrenci kulüplerimizin yaptığı faaliyetleri çok önemsediğini belirterek, Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin projelerini ve organizasyonlarını gücümüz yettiği oranda desteklediklerini belirtti.

Doç. Dr. Cemil HAKYEMEZ de, Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde taleplerini hiç geri çevrilmediğini ve bu durumun kendilerine cesaret ve güç verdiğini belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür etti. Aktif Yaşam Kulüp Başkanı Semih KIZILDAĞ ve beraberindeki öğrenci grubu da, kongre ile ilgili yapılan görüşmelerde Üniversitemizin biliniyor olduğunu ve bu bağlamda kongreye katılımın beklenenin üzerinde olduğunu ve bu durumun çok memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, kulüp çalışmalarında her zaman yanlarında olan Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a teşekkür ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN da, Üniversitemiz bünyesinde var olan tüm kulüplerimize eşdeğer bir bakış açısı ile imkanlar dahilinde destek verdiklerini ve kulüplerimizin bu destekler sonrasında güzel çalışmaları ortaya çıkardıklarını ve bunları görmenin kendileri için çok memnuniyet verici olduğunu belirterek hep birlikte yapılan bu çalışmalarla kişilerden ziyade Üniversitemizin, Çorum’umuzun ve bu bağlamda Ülkemizin kalkınmasının ve ileri gitmesinin mücadelesi olduğunu açıkladı.

Her şehrin kendine özgü bir yapısı, yaşam konforu olduğunu ve Çorum’un her mevsimi yaşayan makul bir şehir olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, şehrimize, üniversitemize gelecek olan tüm arkadaşlarımızı bize yakışır bir şekilde karşılamamız gerektiğini belirterek, Üniversitemizin ev sahipliğinde 25-26-27 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi”nin çok güzel ayakları yere basan bir çalışma olduğunu belirtti ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube