Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2013 Cuma

Öğrencilerimiz Üniversitemizi Dubai’de Temsil Etti

Dubai’de özellikle mühendislik ve işletme alanında köklü bir eğitim kurumu olan Higher Colleges of Technology (HTC)’nin 25. kuruluş yıldönümü anısına tüm dünya ülkelerinden öğrencilerin ve bilim adamlarının katıldığı “Festival of Thinkers” ve “Education without Borders” isimli etkinlikler serisine Üniversitemiz adına Kimya Mühendisliği öğrencilerinden Burak Değirmencioğlu ve Makina Mühendisliği öğrencilerinden Bahattin Es davetli olarak katılmışlardır.

Farklı alanlarda Nobel Ödülü sahibi 8 bilim adamının da konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte Türkiye’den sadece Hitit Üniversitesi öğrencileri davet edilmiş olup öğrencilerimiz farklı ülkelerden katılımcılarla iletişim kurma fırsatı yakalayarak hem Hitit Üniversitesi’ni hem Türkiye’yi temsil etmişlerdir.