Minikler, Büyük Yüreklerle Deney Yaptı

11 Nisan 13

Üniversitemiz ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak yürüttüğü "Minik Yüreklerle Büyük Eller Yapıyor, Yaşıyor, Öğreniyor" projesinin 8. etkinliği Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Laboratuvarında gerçekleşti.

Kimya Bölümü Araştırma Görevlileri; Araş. Gör. Bediha AKMEŞE, Araş. Gör. Tuğçe GÖVER,  Araş. Gör. Ömer YURDAKUL ve Araş. Gör. Gülnihal DAVULGA ERTEN, İstiklal İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ile birlikte; diş macunu eldesi, sihirli su, basit ortamda indicatör rengi, alev denemesi ve yanardağ deneyi yaptılar. Etkinlikte sunum eşliğinde yapılan deneylerle minik öğrenciler, şaşkınlık ve beraberinde de öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etkinliğe Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına koordinatör Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir SÖNGÜT, Yrd. Doç. Dr. Özlem SİR GAVAZ, İstiklal İlkokulu Müdürü, Hüseyin GÜLER ve 4. sınıf öğretmeni Hacer KARA da katıldılar.

Minikler, Büyük Yüreklerle Deney Yaptı