Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2013 Perşembe

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Gönül Elçileri Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Gönül Elçileri, Sungurlu’da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliklere Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.  Doç . Dr. Kubilay KARACİF, Müdür Yardımcısı, Öğr. Gör. Mehmet KANAK, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Gönül elçileri ekibi olarak, özel gereksinimli insanlara yönelik, farkındalık oluşturarak; Sungurlu’da sosyal sorumluluk faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini bildiren Gönül Elçileri, bu işi büyük bir hevesle severek yaptıklarını dile getirdiler.

İlk etkinlikte koordinatörlüğünü Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KANAK’ın yaptığı Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Gönül Elçileri, Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezinde eğitim alan çocuklara animasyon ve müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte okul öğrencileri gönüllerince eğlenip, oyunlar oynadı. Bu etkinliğin finanse edilmesi için Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin büyük bir özveriyle hazırladıkları yiyeceklerin satışını yaptıkları kermese tüm Meslek Yüksekokulu öğrencileri duyarlılıkla destek oldu. Gönül Elçileri düzenledikleri kermeste elde edilen gelirlerle aldıkları eğitim malzemelerini özel eğitim öğrencilerine armağan ettiler.

 İkinci etkinlikte ise Sungurlu Meslek Yüksekokulu Gönül Elçileri, Özel Sungurlu Özürlü Bakım Merkezinde kalanları ziyaret ederek, müzik ziyafeti verdi ve Özel Sungurlu Özürlü Bakım Merkezi sakinleri ile birlikte eğlenerek, hoşça vakit geçirdiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube