Rektörümüzden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Feyzullah KIYIKLIK’a Ziyaret

12 Nisan 13

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili hemşerimiz Feyzullah KIYIKLIK’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, öğrencilik hayatından bugüne dek kendisine birçok konuda değerli fikirlerini paylaşarak abilik eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili Feyzullah KIYIKLIK’a,  yükseköğretim kurumlarımıza ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak, bugüne dek Üniversitemize yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ait bilgiler verdi. Vermiş olduğu desteklerden ötürü Sayın KIYIKLIK’a teşekkür etti.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı İstanbul Milletvekili Feyzullah KIYIKLIK ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Rektörümüzden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Feyzullah KIYIKLIK’a Ziyaret