Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2013 Salı

Üniversitemiz TÜSEM Konseyi Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı, Erzurum Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM)  Konseyi toplantısına katıldı.

TÜSEM, Devlet ve Özel Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri’nin üye olduğu bir sivil toplum kuruluşudur. Mevcut 88 üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezlerinin üye olduğu konseyin Erzurum’daki toplantısında, eğitim ve sertifika programlarında kalite ve standartlaşmanın sağlanması, ortak eğitim ve ortak davranış sergilenmesi, TÜSEM’e tüzel kişilik kazandırılması ve temsil edilmesi konuları görüşülmüştür. Ayrıca yapılacak eğitimlerde kaliteye öncelik verilmesinin yanında Sürekli Eğitim Merkezlerinin ortak eğitimleri gerçekleştirmeleri hususunda görüşmeler yapılmıştır.

TÜSEM üyesi olan HİTİTSEM’i tanıtmak ve işbirliği sağlamak üzere katılmış olduğu toplantıda Yrd. Doç. Dr. Başcı, birçok üniversite ile ortak eğitim ve işbirliği yapmak üzere görüşmeler yaparak ortak protokoller konularından bilgi alış verişinde bulunduğunu açıkladı. 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube