Alaca MYO Öğrencileri Yıldırım Elektronik’e Teknik Gezi Yaptı

19 Nisan 13

Üniversitemiz Alaca Meslek Yüksekokulu Elektronik Otomasyon Bölümü Öğrencileri Ankara ilinde bulunan, Yıldırım Elektronik Ticaret ve Sanayi Limited işletmesine teknik bir gezi düzenlendi. Geziye katılan öğrencilerimize Elektronik Haberleşme Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Betül CEBE, Öğr. Gör. Önder YAKIŞTIRAN ve Öğr. Gör. Lokman KAPAN rehberlik etti.

Öğrenciler 1986 yılında yedek parça ve test cihazları satışı ile sektöre adım atan ve devam eden yıllarda, sektördeki konumunu, ürün yelpazesi ve müşteri portföyü ile sağlamlaştırmış, AR-GE grubunu kurarak sektörde lider olan Yıldırım Elektronik’in üretim yerlerini, mühendisler rehberliğinde gezdiler.

Öğrencilerimizin işletme ile ilgili sorularının cevaplanmasının ardından, Yıldırım Elektronik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti tarafından öğrencilerimize öğle yemeği ikram edildi. İşletme gezisi sonrasında öğrencilerimiz kısa bir şehir turu da gerçekleştirdi.

Alaca MYO Öğrencileri Yıldırım Elektronik’e Teknik Gezi Yaptı